References

Throughout the years we’ve worked with all sorts of different clients. And everyone of them with their own unique issues and challenges.

We’ve selected some of our client cases to give you an inside to how we’ve handled each case. Click through to go to the specifics of the clientcase.

Looking for advice?

Get in contact and we’re happy to answer all your questions and discuss your issues.

Luchtverkeersleiding Nederland

“Alleen maar hartstikke goede reacties op de bedrijfsfilm. Vier goed bezochte previews gehad en elke keer spontaan applaus! Ik ben zo blij en ook wel geroerd door het enthousiasme van iedereen. Hulde voor jullie team en voor jou Jan”
– Gerda Egter van Wissekerke, Customer Relations & Communications

LVNL

Manege de Binckhorst

“We hebben de film laten zien aan ouders en vrijwilligers van manege de Binckhorst. De reacties waren overweldigend. Een luid applaus van iedereen, maar vooral mensen die er stil van werden. De film deed het ook goed op Facebook, maar liefst 12.000 keer bekeken, en meer dan 100x gedeeld in 24 uur. En gelijk een spontane sponsor! “
– Jolanda Schellekens, Manege de Binckhorst

LVNL

KSprofiel

“Het team van CorporateTrailer zijn echte marketingexperts die je dwingen om op een andere manier naar je bedrijf te kijken. We hebben een professionele trailer gekregen waarmee (potentiële) klanten direct een gevoel krijgen bij ons bedrijf. De trailer triggert de lead om verder te vragen. En dat is precies ons doel geweest.”
– Deborah Huijbrechts, KSprofiel

Bedrijfsfilm KSprofiel

Ovivo

“De kracht van CorporateTrailer is dat zij verdiepend meedenken, ze geven zelfs opbouwende kritiek. Dit werkt prettig, maakt het scherp. Het internationale karakter helpt zeker mee. In de technische wereld is het soms lastig om een commercieel verhaal te vertellen, film werkt, zeker als deze zo pakkend is als dat jullie maken. “
– Vincent Ferber, Ovivo

Ovivo

Zorgmatras

“Het eindresultaat is echt boven verwachting goed geworden. Ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb. Bedankt voor jullie inzet!”
– Tim Kruger, Zorgmatras

Zorgmatras

Velde Groep

“Bij de oplevering van de film valt mijn mond open van verbazing. Dit is de manier van communiceren waar ik al een tijd naar op zoek ben!”
– Paul Bettonviel, Velde Groep

Velde Groep