Kosten bedrijfsfilm

De kosten van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van het verhaal dat je wilt vertellen, de doelgroep die je wilt bereiken en de boodschap die je wilt overbrengen. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen de invulling en het uitgangsbudget van je film.

Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende prijscategorieën van een bedrijfsfilm. Op basis van je persoonlijke wensen ontvang je altijd eerst een gespecificeerde offerte.

 

Contact?

Ook met kleine budgetten maken wij professionele bedrijfsfilms. Maak nu een afspraak om jouw eigen filmopties te bespreken.

Neem contact op

Prijscategorie A

Voor het overbrengen van jouw unieke boodschap, is het niet altijd nodig om filmopnames te maken. Misschien heb je zelf al filmmateriaal of ben je in het bezit van prachtige foto’s? Van daaruit ontwikkelen wij een creatief concept en schrijven de tekst van de voice-over. Soms vullen we jouw beelden aan met stockfoto’s of stockfootage. Alles voor een perfect eindresultaat zoals in deze bedrijfsfilm voor RENA Electronica.

Plan een afspraak

Prijscategorie B

Wij ontwikkelen een creatief concept dat vervolgens wordt verfilmd. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wel altijd gebaseerd op het beschikbare budget.

Plan een afspraak

Prijscategorie C

Soms is er meer nodig om het verhaal te vertellen. Meerdere dagen filmen, een grotere productie of een bijzondere locatie. Voor een zonnig strand, een mediterrane haven als achtergrond voor een global commercial of opnames bij een internationale vestiging, filmen we ook in het buitenland. Ook deze producties regelen wij van A tot Z. En over het eindresultaat zijn niet alleen onze klanten enthousiast…

Met deze commercial voor Sevenstar Yacht Transport wonnen wij een award op het World Media Festival 2014 in Hamburg.

Plan een afspraak