Kosten bedrijfsfilm

De kosten van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van het verhaal dat je wilt vertellen, de doelgroep die je wilt bereiken en de boodschap die je wilt overbrengen.

Daarom hebben we altijd vooraf contact. Dit kan in eerste instantie natuurlijk telefonisch maar… films maken is écht maatwerk. Nog liever gaan we dus aan tafel. Direct tijdens het eerste gesprek denken wij mee op strategisch vlak. We geven advies over wat wij denken wat je als bedrijf nodig hebt. Ook op internationaal vlak, indien gewenst. En natuurlijk laten we ook onze transparante prijslijst zien. Vervolgens bepalen we tijdens het intakegesprek samen de invulling en het uitgangsbudget van je film.

Wat bepaalt de kosten van het laten maken van een film?

De kosten voor het maken van een bedrijfsfilm of commercial kunnen enorm variëren. Is er een creatief concept nodig of gaan we enkel productopnames maken.  En gaan we filmen op locatie, in onze filmstudio of kunnen we gebruik maken van bestaand foto- of filmmateriaal? We kunnen je bedrijf en medewerkers in beeld brengen, maar bij andere producties zullen we acteurs casten en een set moeten opbouwen. En laat je je verhaal vertellen via een interview, of door een presentatrice, een voice-over of door middel van tekstblokken.

Verder praten?

Wij komen graag langs! Een gesprek waarin je nog niets verplicht bent, maar waarin je wel aan het denken gezet wordt. En wie weet gaan we dan na dit gesprek wel samenwerken.

Download nu onze prijzen

Vul je e-mailadres in en download gratis onze pdf met meer informatie over onze diensten en kosten.

Inhuren filmcrew

Ook wanneer je alleen op zoek bent naar het inhuren van een cameraman voor je bedrijfsevenement, beurs of seminar, kun je bij ons terecht! Of misschien heb je juist wel mooie filmbeelden op je event gemaakt, maar kom je niet toe aan het monteren van de beelden. Huur dan onze editor in voor een professionele montage.

Bekijk hieronder enkele van onze films met variërende tarieven