live on set

Het informele netwerk van Zuid-Nederland voor iedereen die zelf content wil maken. Een netwerk waar krachten worden gebundeld en samenwerkingen gestimuleerd. Ontmoet filmmakers & potentiële opdrachtgevers. Gecreëerd voor bedrijven, overheid, non-profit, onderwijs en iedereen actief in de filmwereld.

Waarom LIVE On Set

  • Een inspirerend informeel netwerk

  • Voor iedereen die zelf content wil maken

  • Inspirerende sprekers over trending topics

  • Voor bedrijven, overheid, non-profit, onderwijs en filmprofessionals

Vul hier je gegevens in, dan houden we je op de hoogte van nieuwe data voor LIVE On Set.

Zomerse afsluiting van LIVE On Set

Op donderdag 27 juni was de zomerse afsluiting van LIVE On Set. Binnenkort worden de nieuwe data voor het najaar bekend gemaakt.

“LIVE On Set zet je aan tot nadenken, hoe gaan wij ons bedrijf presenteren, wat is ons verhaal en wie gaan we als ambassadeur neerzetten?”

Margit Hoekstra, Audion Packaging Machines

Vorige edities

Elke paar weken organiseren wij LIVE On Set.
Een inspirerend event voor alle deelnemers van de Corporate Film Academy en iedereen die meer wil leren over de kracht van film. Met elke paar weken een ander onderwerp centraal.

13 juni
Storytelling

2 mei
Film en Muziek

12 april
Teamsport = Topsport

LIVE On Set voor bedrijven

Wat is LIVE On Set?

LIVE On Set is een regelematig terugkerend event voor ondernemers, marketeers, communicatieprofessionals en iedereen die actief is in de filmwereld. Elke paar weken op donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 in de filmstudio van CorporateTrailer in Vught. Na de kennis en inspiratiesessies waarbij ook uitgebreid gelegenheid is tot het stellen van vragen, wordt er altijd nog even nagepraat tijdens de afsluitende borrel.

Het doel van LIVE On Set

Het doel van LIVE On Set is LEREN en INSPIREREN. Daarnaast biedt LIVE On Set de gelegenheid om op een informele manier contacten te leggen, te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Met LIVE On Set blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. En met elke paar weken een onderwerp dat wordt uitgelicht, wordt je kennis geleidelijk aan steeds verder verbreed.

Waarom LIVE On Set

Exclusief, trending en informeel. Met iedere editie een Interactieve LIVE-Act op de studiovloer. Een totaalbeleving met inspirerende sprekers over trending topics. Leer van professionals en neem een kijkje op de set, inclusief muziek, food & drinks, maar vooral… plezier! Vreemden worden bekenden en bekenden worden vrienden. Iedereen komt samen bij LIVE On Set.

Leren en inspireren

Leer van professionals en neem een kijkje op de set

Ontmoeten en samenwerken

Ontmoet filmmakers en potentiele opdrachtgevers

Informele netwerkborrel

Netwerkborrel met Muziek, Food & Drinks

Meld je aan voor de volgende editie van LIVE On Set

Vul hier je gegevens in, dan houden we je op de hoogte van nieuwe data voor LIVE On Set.