LIVE On Set

Het informele netwerk van Zuid-Nederland voor iedereen die zelf content wil maken. Een netwerk waar krachten worden gebundeld en samenwerkingen gestimuleerd. Ontmoet filmmakers & potentiële opdrachtgevers. Gecreëerd voor bedrijven, overheid, non-profit, onderwijs en iedereen actief in de filmwereld.

PROGRAMMA 23 mei LEREN PRESENTEREN

Op donderdag 23 mei is de hoofdgast van LIVE On Set actrice/presentatrice Laurien Verstraten. Laurien is bekend van o.a. RTL en SBS en zij geeft tips hoe je je bedrijf of product op de juiste manier presenteert. En hoe je je publiek meeneemt in jouw verhaal. Ook krijg je weer een kijkje achter de schermen en leer je op welke manieren je het geluid van je presentatie het beste vastlegt. LIVE On Set vindt plaats in de filmstudio van CorporateTrailer in Vught. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus meld je nu aan.

BEKIJK DE AFTERMOVIE van 2 mei 

PROGRAMMA 2 mei

Donderdag 2 mei vond LIVE On Set plaats in de filmstudio van CorporateTrailer in Vught. Muziek stond deze editie centraal, er werd daarom gestart met een korte quiz om te peilen hoe herkenbaar bepaalde reclametunes zijn. Vervolgens gingen Creative Director Jan Suiskens en Jeroen Wildvank van CameraNu samen in gesprek over de inzet van A.I. (artificial intelligence) bij filmcamera’s. De Live-Act deze middag werd verzorgd door Singer/Songwriter Allany. Gedurende zijn act werden filmopnames gemaakt voor zijn videoclip, die later deze maand gelanceerd wordt. Allany zong de nummers “Ben je Down” en “Big Bag”. Het aanwezige publiek was erg enthousiast en hiermee was het een geslaagde middag. Je kunt je aanmelden voor volgende edities van LIVE On Set, die plaatsvinden op 23 mei,13 juni en 27 juni.

BEKIJK DE AFTERMOVIE van 12 april 

PROGRAMMA 12 april

Deze editie draait het allemaal om teamgevoel. Dat is uiteindelijk ook waarom LIVE On Set is gecreëerd. Een ontmoetingsplek voor bedrijven, instellingen en creatievelingen. Terwijl de set wordt opgebouwd, vertelt 8-voudig Nederland Bokskampioen Arsen Podjan kort iets over zijn stichting waarin hij jongeren meeneemt in de wereld van boksen. Met als doel de Olympische Spelen. Vervolgens zet de DJ de muziek aan en start er “live on set” een heuse bokswedstrijd. Kijk mee met de opnames, probeer het zelf… Join LIVE On Set. 

Leren, inspireren, ontmoeten én fun in een echte filmstudio.

INFO

     Filmstudio Vught, Baarzenstraat 31  
   23 mei, 13 juni & 27 juni
   15:00-17:00
    bedrijven, overheid, onderwijs, filmprofessionals
     30 euro (introductieprijs 15 euro)

Er is een beperkt aantal plaatsen dus zorg dat je erbij bent, want vol = vol!

LIVE ON SET

Is exclusief, trending en informeel. Met iedere editie een Interactieve LIVE-Act op de studiovloer. Een totaalbeleving met inspirerende sprekers over trending topics. Leer van professionals en neem een kijkje op de set, inclusief muziek, food & drinks, maar vooral… plezier! Vreemden worden bekenden en bekenden worden vrienden. Iedereen komt samen bij LIVE On Set.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging of je erbij bent en krijg je een factuur per e-mail.

TEASER 13 JUNI

De Race naar de Formule 1. De Live-Act van 13 juni is Senna Rodijk. Senna is pas 14 jaar en heeft als ultieme doel om als meisje de Formule 1 te bereiken. Zij komt hier meer over vertellen en laat natuurlijk ook haar kart even zien én horen in de filmstudio. Kijk mee met de opnames van een “auto” commercial, maar dan net even anders.

Tickets gaan hard, dus zorg dat je je nu aanmeld!