Ons team

Jan Suiskens
Jan SuiskensCreative Director
Jan heeft sinds de oprichting van zijn eigen reclamebureau in 1992 jarenlange ervaring op het gebied van concept- en strategieontwikkeling. Hij startte in 2010 met de ontwikkeling van films waarbij hij veelvuldig gebruik maakt van storytelling. Zijn werk werd al snel opgemerkt door nationale en internationale opdrachtgevers.
Eugenie Wijffels
Eugenie WijffelsMarketing Director
Als mede-oprichtster heeft Eugenie jarenlange ervaring in het ontwikkelen van marketing- en communicatieplannen en strategieën. Eugenie is gespecialiseerd in internetmarketing en database marketing. Als marketeer werkt zij nauw samen met creatieve teams en is zij verantwoordelijk voor toetsing van concepten en ideeën aan de markt.
Anneloes van Gijlswijk
Anneloes van GijlswijkProducer
Producer Anneloes heeft de touwtjes in handen. Ze is het centrale aanspreekpunt en regelt het gehele productieproces. Van casting, tot locaties spotten, tot aan crew samenstelling. Zelfs met 8 projecten tegelijk, blijft zij cool. Want Anneloes gaat telkens voor de ‘wow-beleving’ van de klanten bij het zien van hun eindresultaat.
Jolanda de Bruijn
Jolanda de Bruijn Telemarketeer
De kans is groot dat je Jolanda al gesproken hebt aan de telefoon, voordat we daadwerkelijk voor jullie een film mogen maken. Zij zorgt er namelijk voor dat wij bij jullie op bezoek komen om meer te vertellen over CorporateTrailer. Jolanda is dan ook een échte doorzetter. En doet niets liever dan vertellen en uitleggen hoe wij voor jou de best passende film kunnen maken.
Bo Wouters
Bo WoutersEditor
“You can’t make a movie without an editor.” Daarom hebben wij Bo als in-house editor van CorporateTrailer. Aan creativiteit geen gebrek. De uitdaging is om alle puzzelstukjes in elkaar te laten vallen, naar een perfect lopende film. Met nét dat stukje emotie toegevoegd om de boodschap over te brengen. Bo heeft oog voor detail, passend bij jouw persoonlijke stijl.
Servi Willems
Servi WillemsCameraman
In film is alles mogelijk. Daar zorgt onze ervaren cameraman Servi wel voor. Van filmopnames in onze greenscreen studio, tot opnames op locatie of vanuit een hoogwerker in de lucht. Niets is Servi te veel! En hebben we een shoot in het buitenland? Ook dan is hij erbij. Servi blijft kalm en steady, alles voor het vastleggen van de mooiste beelden voor jouw film.
Patrick Post
Patrick Post Cameraman
Een beetje vreemd maar wel lekker… Deze slogan past perfect bij onze cameraman Patrick, voor insiders beter bekend als Patje. Gewapend met zijn Canon C300 MKII weet Patrick de perfecte cinematische beelden te schieten. Daarnaast denkt hij enthousiast mee op de filmset, om de film nét die extra lading te geven die het verdient.
Jouw naam
Jouw naamOnze nieuwe collega
Adem jij video? Ben jij creatief en wil jij deel uit maken van net zo’n divers en veelzijdig team? Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent om ons niveau naar een nog hoger level te tillen. Stuur een open sollicitatie of klik op de foto voor onze vacatures en stageplaatsen. Kom snel kennis maken!
Puk
PukCorporate dog
Knuffel nodig?
Puk weet hier wel raad mee!
Zij tovert een glimlach op je gezicht. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een hond in de buurt stressverlagend werkt. En eventueel ook inzetbaar als figurant, of hoofdrolspeler voor jouw filmproductie.