Onze werkwijze

Intake

We starten met een intakegesprek, waarin wij het bedrijf en haar USP’s leren kennen. We bespreken het doel van de bedrijfsfilm of commercial; welk resultaat wil je bereiken? en wie is je doelgroep?

Preproductie

Op basis van deze briefing ontwikkelt onze creative director, Jan Suiskens een uniek concept en schrijft het script. De producer stelt een voorlopige productieplanning op.

Productie

Nadat het concept is goedgekeurd, starten we met de productie. Het is mogelijk om een bedrijfsfilm te laten maken die volledig is opgebouwd uit bestaand materiaal. Maar wanneer er wél filmopnames gemaakt moeten worden, komen wij met onze filmcrew en regelen de locatie(s), props en zonodig ook de acteurs. Benieuwd hoe een opnamedag eruit ziet? Kijk dan hier.

Postproductie

Onze editor bekijkt alle aanwezige footage, en zoekt eventueel aanvullende beelden. De Voice-Over wordt geselecteerd en daarna opgenomen. De muziek voor je bedrijfsfilm wordt geselecteerd of gecomponeerd. De Voice-Over, muziek, footage en beelden worden samengevoegd tot een 1e presentatieversie. Deze montage presenteren wij, waarna eventueel nog correcties kunnen worden doorgevoerd. Indien gewenst kunnen wij ondertiteling of meerdere taalversies toevoegen.

Oplevering

Wij leveren je bedrijfsfilm of commercial op in een bestandsformaat naar keuze. Indien gewenst maken wij een persoonlijk YouTube kanaal en kunnen wij adviseren over de verspreiding van je film.

Interesse in een afspraak?

Wil je meer weten over onze manier van werken? Wij komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Plan een afspraak