Over ons

Door onze jarenlange brede ervaring op het gebied van marketing, communicatie en creatie, maken wij vandaag de dag meer dan zomaar films.

Wij adviseren en bouwen aan merken. Zodat onze films overtuigen en je doelgroep bereiken. Bekijk hiernaast hoe wij dit doen.

Of bekijk wat voor producties wij maken.

Onze producties

Geschiedenis

‘Reclame maken die werkelijk bijdraagt aan het bedrijfsresultaat’. Dat was de drive van Jan Suiskens en Eugenie Wijffels om in 1992 hun eigen marketing- en reclamebureau op te richten. Strategie en creativiteit waren de belangrijkste pijlers van Precies! Communications en vormden de basis van vele projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Deze oorspronkelijke drive is in al die jaren nooit veranderd, maar sinds 2010 combineert Jan dit met zijn grote passies; film en muziek. En met succes! Met één van zijn eerste producties won hij direct in 2010 al een zilveren award op het Cannes Corporate Media & TV Festival. Sindsdien is de focus volledig verlegd naar film onder de naam CorporateTrailer.

Locatie

Sinds 2015 zijn wij gehuisvest in het voormalige klooster ‘Huize Theresia’ in Vught. Hier hebben wij in de voormalige kapel één van de grotere greenscreen filmstudio’s van Nederland opgebouwd! Deze studio geeft ons nog meer mogelijkheden om voor onze klanten de beste productie te realiseren.