AR clip Ovivo

Project Description

Instructiefilm Ovivo

Contact opnemen
Instructiefilm laten maken

Over Ovivo

Ovivo is een wereldleider in apparatuur en oplossingen die van toepassing zijn voor het behandelen van water, afvalwater en ultrapuur water.

Klantvraag

Ovivo heeft vele complexe apparaten die meer toelichting nodig hebben. Om de gebruiker van de apparatuur te ondersteunen wilde Ovivo duidelijke instructiefilms die altijd beschikbaar zijn op het moment dat de gebruiker ze nodig heeft.

Aanpak

Wij hebben alle informatie verwerkt in een heldere instructiefilm. Om er vervolgens voor te zorgen dat de instructiefilm ook op het juiste moment voor de gebruiker beschikbaar is, hebben wij gebruik gemaakt van Augmented Reality. Door middel van een afbeelding die met een AR app gescand kan worden, wordt de instructiefilm automatisch afgespeeld. Stickers met deze scanbare afbeelding zijn vervolgens op de betreffende apparatuur aangebracht.

Resultaat

Een heldere instructiefilm die altijd op het juiste moment op de juiste plek beschikbaar is, waardoor er een duidelijke verbetering is van het gebruiksgemak van de door Ovivo geleverde apparatuur.

Opdrachtgever

Ovivo

Geleverde diensten

Concept & script, filmproductie, montage, AR app met bijbehorende sticker

Meer weten over Augmented Reality?
Neem contact op met producer Anneloes.

Neem contact op