Bunnik Groep

Project Description

Bedrijfsfilm Bunnik Groep

Contact opnemen
Bekijk meer bedrijfsfilms

Over Bunnik Groep

De Bunnik Groep verbetert de leefomgeving en zorgt waar nodig voor echte oplossingen. Dat doen ze vanuit een complementaire dienstverlening die allemaal een raakvlak hebben bij 1 gemeenschappelijk doel;
Het verrijken van de Nederlandse bodem.

Klantvraag

De Bunnik Groep was op zoek naar een bedrijfsfilm als introductie van het bedrijf.
Met de volgende elementen;
Wie zijn we, Wat doen we… en waar staan we voor?

Aanpak

In totaal hebben we 4 filmdagen ingepland om de verschillende werkzaamheden van de Bunnik Groep in beeld te brengen. We hebben tijdens de opnames veel gebruik gemaakt van de steadycam. Dat levert prachtige ‘bewegende’ camerabeelden op die ‘saaie’ beelden van bijvoorbeeld het maaien van het gras veel dynamischer in beeld brengt. Ook gebruiken we slow-motion opnames voor het dramatisch effect. Alle beelden zijn feitelijk achtergrondbeelden voor het verhaal van de Voice-Over. Want het is zijn verhaal die ons meeneemt in de wereld van Bunnik Groep.

Deze bedrijfsfilm is onderdeel van een compleet pakket. We zijn gestart met een 3D trailer om de nieuwe naam van Bunnik Groep te lanceren. Vervolgens hebben wij naast deze corporate introductie ook 4 films gemaakt waarin de verschillende werkmaatschappijen centraal staan. Daarnaast maken wij studiofilms voor Bunnik Groep in onze filmstudio in Vught, waarin telkens een ander onderwerp centraal staat en gepresenteerd door een presentatrice die wij speciaal voor Bunnik Groep gecast hebben.

Resultaat

Een bedrijfsfilm waarin het “Oer Hollandse” karakter van het bedrijf is terug te zien in de beelden. Met de beelden van de medewerkers als rode draad door de hele Trailer heen.

Opdrachtgever

Bedrijfsfilm Bunnik Groep

Geleverde diensten

Concept & script, filmproductie, montage

Lancering nieuwe bedrijfsnaam Bunnik Groep

Meer over werkmaatschappij “Baggerwerk”

Meer weten over dit project?
Neem contact op met producer Anneloes.

Neem contact op