Flex Service Groep

Project Description

Bedrijfsfilm Flex Service Groep

Contact opnemen
Bedrijfsfilm laten maken

Over Flex Service Groep

Flex Service Groep, voorheen A&A People Personeelsdiensten, is een arbeidsbemiddeling bureau. Binnen hun dienstverlening bieden zij o.a. detachering, uitzenden, werving & selectie. Zowel voor vaste als tijdelijke medewerkers, en op internationaal niveau. Flex Service Groep is, zoals ons werd gezegd tijdens de intake / kennismaking, ‘ geen ander bureau als anderen… maar de manier van werken wel’.

Klantvraag

Ter introductie van de Flex Service Groep, is aan ons gevraagd om hiervoor een wervende bedrijfsfilm te maken. Die, evenals Flex Service Groep, anders is dan anders. En daarnaast ook de indruk wekt dat Flex Service Groep een betrouwbare partner is op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Aanpak

Na de intake is Jan Suiskens aan de slag gegaan met een concept en script. Hierbij hadden we een vooraf afgesproken plafondbudget waarmee rekening is gehouden. Om deze reden is er gekozen om enkel met stockbeelden te werken. Voor deze stockbeelden hebben we de focus gelegd op beelden van dieren en natuur, alszijnde symboliek van het verhaal wat door de Voice-Over verteld wordt. Denk hierbij aan vogels die in formatie vliegen (team) en bijvoorbeeld knuffelende apen die elkaar aan het ontvlooien zijn (zorg). Al deze beelden leiden uiteindelijk naar het logo van Flex Service Groep en de door ons ontwikkelde pay-off (slogan) “Anders dan hetzelfde”

Resultaat

Een aansprekende film, zélfs of misschien wel dankzij indrukwekkende stockbeelden.

Opdrachtgever

Bedrijfsfilm Flex Service Groep

Geleverde diensten

Concept & script, Selectie en aankoop stockbeelden, montage

Meer weten over dit project?
Neem contact op met producer Anneloes.

Neem contact op