Quinfox

Project Description

Bedrijfsfilm Quinfox

Contact opnemen
Bedrijfsfilm laten maken

Over Quinfox

Het van oorsprong Bossche bedrijf Quinfox is gespecialiseerd in het leveren van ICT-oplossingen. Zij bieden online werkplekken voor Accountancy, Zorginstellingen en Dienstverleners en werken voor namen als Danone, Baker Tilly Berk, Jeroen Bosch Ziekenhuis, provincie Noord-Brabant en de Gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Klantvraag

In deze tijd ontkom je niet meer aan automatisering en ICT. In de zorgsector is dit een lastig onderwerp, vooral ook omdat de zorg er al was vóór de automatisering. De vraag vanuit Quinfox was dan ook om hier een opvallende film voor te maken. Waarin ontzorgen en “menselijk automatiseren” centraal staat. Met als doel om in gesprek te komen met deze zorginstellingen, en ze te overtuigen dat ze bij Quinfox in goede handen zijn.

Aanpak

Eigenlijk praten we liever helemaal niet over automatisering. En ook niet hoe Quinfox te werk gaat. Ons is er meer aangelegen om de opdrachtgever inzicht te geven dat we zijn of haar wereld kennen. Weten waar de uitdagingen liggen. En dat automatisering slechts één van de hulpmiddelen is om het werk in de zorg uit te voeren. Net als een stethoscoop en een bloeddrukmeter. Maar Quinfox levert ict oplossingen en dus beweegt uiteindelijk de boodschap van deze Pitch Trailer zich daar naartoe. We hebben om deze reden gekozen om met symbolieken te werken. Waarbij een oudere dame de hoofdrol speelt, die op het einde geholpen wordt door een verpleegster, alszijnde het “zorgaspect”.

Resultaat

Een opvallende bedrijfsfilm voor zorginstellingen, die vertrouwen opwekt en aangeeft dat je bij Quinfox in juiste handen bent.

Vanuit Quinfox kregen wij de volgende referentie:
“Je krijgt niet (alleen) de video wilt, maar de video die je nodig hebt! 
Goed werk Corporate Trailer”

Opdrachtgever

Geleverde diensten

Script ontwikkeling, teksten schrijven, casting, filmopnames, locatie spotten,
Montage, Voice-Over, muziekrechten.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met producer Anneloes.

Neem contact op