BENCH

Project Description

Commercial Bench | I think I’m gonna stay here

Contact opnemen
Commercial laten maken

Over BENCH

Dutch Design bedrijf BENCH ontwikkelt en produceert designmeubelen. Hun collectie bestaat uit stoelen, sofa’s, fauteils & banken
Vakmanschap én industrieel conceptueel denken vanuit de persoonlijke wensen van de klant. Dat staat bij BENCH centraal. Door zowel visuele, functionele en technische ontwikkelingen te combineren, creëert BENCH altijd een schitterend meubelstuk.

Klantvraag

BENCH komt jaarlijks met een nieuwe commercial. Dit is vooral gericht op branding, met als doel de naamsbekendheid onder de doelgroep te vergroten.

Aanpak

Zou jij alles opgeven?
De iconische gecapitonneerde Hammercap speelt de hoofrol in onze nieuwste commercial. Waan je even in “The Good, the Bad and the Ugly” met deze roadmovie. Is Nederlands topmodel Nadia bereid om alles op te geven voor onze BENCH Hammercap Club Chair…

Na de presentatie van het script, zijn we gestart met de pre-productie.
Te beginnen met het spotten van een locatie in de Sierra Nevada (Zuid-Spanje). We hebben samengewerkt met een ranch voor de locatie en de filmprops. Vervolgens hebben we contact gelegd met lokale castingbureaus voor het mannelijke model, het vrouwelijke model, Nadia Palesa, is ingevlogen vanuit Nederland. Daarnaast hebben we via motormerken Harley Davidson en Indian Motor de motoren geregeld. Een shoot van deze grootte kost minimaal 1 dag voorbereiding op de set en 1 a 1,5 dag filmopnames. In totaal waren we met een 8-persoonscrew.

Opdrachtgever

BENCH

Geleverde diensten

Concept & script, pre-productie, casting, locatiescout, filmproductie, montage

BENCH – Lost in Venice

BENCH – Roadtrip to Paris

Meer weten over dit project?
Neem contact op met producer Anneloes.

Neem contact op