Storm Connect

Project Description

Commercial Storm Connect

Contact opnemen
Commercial laten maken

Over Storm Connect

Storm Connect is gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en beheer van lokale netwerken.

Klantvraag

Storm Connect vindt het belangrijk dat men weet wie zij is. Het introduceren en het globaal informeren over Storm Connect, het laten zien van haar kernactiviteiten en het wekken van vertrouwen voor het bedrijf moest dus centraal komen te staan in deze commercial.

Aanpak

Deze ‘grappige’ nice-to-watch commercial hebben wij op Internationaal niveau gemaakt. Ook waren wij bevoorrecht om voor de filmopnames naar Miami te gaan!
Wij waren bevoorrecht om naar Miami te gaan, waar we filmopnames gemaakt hebben voor de commercial van Storm Connect. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en beheer van lokale netwerken. We bedachten een nieuwe pay-off “Storm Connects.. Everything & Everybody” omdat één van hun kwaliteiten is dat zij zelfs de moeilijkste systeemnetwerken met elkaar kunnen verbinden. En we maakten deze ‘grappige’ nice-to-watch commercial op Internationaal niveau.

Resultaat

Op YouTube is er een videocampagne gestart van de commercial. Dit heeft geleidt tot meer dan 80.000 views! Ook is deze commercial in 2015 genomineerd en verschenen op het Nederlands Film Festival.

Opdrachtgever

Storm Connect

Geleverde diensten

Concept & script, filmproductie, montage

Meer weten over dit project?
Neem contact op met producer Anneloes.

Neem contact op