RENA Electronica

Project Description

Studiofilm RENA Electronica

Contact opnemen
Studiofilm laten maken

Over RENA Electronica

RENA is een familiebedrijf en opereert al ruim 40 jaar op internationaal niveau op het gebied van LED verlichting en elektronica.

Klantvraag

Ten behoeve van merkenbouw, heeft RENA ons gevraagd om met behulp van film actief te gaan communiceren naar klanten, prospects en relaties.

Aanpak

We zijn in 2014 gestart met de ontwikkeling van een Corporate trailer. Deze bedrijfsfilm is opgebouwd uit bestaand fotomateriaal en aangevuld met stockbeelden. Vervolgens zijn we dit jaar gestart met de ontwikkeling en productie van studiofilms. Voor deze studiofilms hebben we een Native English presentatrice gecast alszijnde “vaste gezicht” voor RENA Electronica. In iedere studiofilm staat een apart onderwerp centraal. Denk hierbij aan de uitnodiging voor een beurs, tot de corporate values nog eens onder de aandacht brengen tot het werven van personeel.

Resultaat

Wij ontvingen een leuke referentie van Commercieel Directeur Erwin Dolmans van RENA Electronica:

“Wow! Dit is goed!! De keuze voor Claire vind ik grandioos. Zij is echt top en past helemaal bij Rena. Mooie stem in prettig Engels ook.  De algehele opzet is mooi, overzichtelijk en met een heldere boodschap. 90 sec leek me vooraf lang, maar het blijft boeien en verveelt geen moment.”

Opdrachtgever

logo RENA Electronica

Geleverde diensten

Casting presentatrice, ontwikkeling format en script, opnames in greenscreen filmstudio , montage.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met producer Anneloes.

Neem contact op