Project Description

Studiofilm Tenderplace

Contact opnemen
Studiofilm laten maken 

Over Tenderplace

Tenderplace is Nederlands grootste online verzamelplatform van inhuursites. Met het oog op de plannen met betrekking tot de DBA-wet hebben zij een CRMtool ontwikkeld, het DBA-Dossier. Het DBA dossier beschermt zowel jou als je opdrachtgever tegen twijfel rondom jouw zelfstandigheid als ondernemer.

Klantvraag

Ter promotie van de CRM/DBAtool heeft Tenderplace ons gevraagd om een pitchfilm te maken. Om vervolgens uit te leggen hoe dit DBA-Dossier precies werkt, hebben wij ook korte how-to-clips gemaakt.

Aanpak

Alle films zijn opgenomen in onze filmstudio in Vught. We zijn gestart met de ontwikkeling van een vast format, gebaseerd op de huisstijl van het DBA-dossier. Ook hebben wij een presentatrice gecast, Anna, wie het gezicht zal zijn voor alle verschillende films. Per film staat 1 onderwerp centraal. Als kick-off zijn we gestart met een pitchfilm, ter promotie van het DBA-dossier.

Resultaat

Heldere films die nader uitleggen hoe de CRM/DBAtool werkt. Bovendien wordt dankzij presentatrice Anna wordt de, toch wel complexe, materie een stuk duidelijker gemaakt.

Opdrachtgever

film tenderplace

Geleverde diensten

Script, casting studio opnames, montage

Meer weten over dit project?
Neem contact op met producer Anneloes.

Neem contact op