Vitronics Soltec

Project Description

Studiofilm Vitronics Soltec

Contact opnemen
Studiofilm laten maken

Over Vitronics Soltec

Vitronics Soltec is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van soldeerapparaten en bijbehorende oplossingen voor de printplaat industrie. Vitronics Soltec werkt internationaal en bestaat inmiddels 100 jaar.

Klantvraag

Vitronics wil wereldwijd meer communiceren met (potentiële) opdrachtgevers. Films zijn een perfecte oplossing om meer onder de aandacht te komen.

Aanpak

We zijn onze samenwerking met Vitronics gestart met de ontwikkeling en productie van een corporate trailer en een videocampagne.
Vervolgens hebben wij een format ontwikkeld, een vaste intro en outro passend bij de huisstijl, welke inzetbaar is voor de studiofilms.
Studiofilms zijn bedoeld als “de kracht van herhaling” waarin telkens een ander onderwerp centraal staat. Bijvoorbeeld:
– Ontwikkelingen in de markt
– Nieuwe klanten
– Bijzondere projecten
– Bedrijfsnieuws
– Algemene boodschappen als Prettige Feestdagen

Ook hebben wij, ter ere van het 100-jarig jubileum van Vitronics, een documentaire gemaakt van 100 jaar historie welke tijdens het jubileum vertoond is. Voor de vooraankondiging heeft presentator Jeremiah een videoboodschap ingesproken, ter versterking van de uitnodiging. Daarnaast hebben wij de aftermovies verzorgd van het jubileum.

Opdrachtgever

Vitronics Soltec

Geleverde diensten

Script, concept & storyboard, ontwikkeling format, afnemen interviews, casting, filmopnames in studio en op locatie, montage.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met producer Anneloes.

Neem contact op