Wat klanten over ons zeggen

Inmiddels bestaan wij ruim 25 jaar. En dat dankzij onze vele enthousiaste klanten. Dus hoog tijd om onze klanten aan het woord te laten.
Mede door de vele verschillende klantvragen, bieden wij het gehele scala aan films. En wij denken ook graag mee op het gebied van marketing, strategie en concept.

De 1e trailer is dan ook vaak de aftrap van een langdurige samenwerking. Waarin we via films jouw bedrijf / organisatie uitbouwen tot een merknaam. Nationaal en zo nodig, internationaal. Het is niet voor niets dat wij zeggen…

CorporateTrailer, more than just films.

Luchtverkeersleiding Nederland

“Alleen maar hartstikke goede reacties op de bedrijfsfilm. Vier goed bezochte previews gehad en elke keer spontaan applaus! Ik ben zo blij en ook wel geroerd door het enthousiasme van iedereen. Hulde voor jullie team en voor jou Jan”
– Gerda Egter van Wissekerke, Customer Relations & Communications

LVNL

Manege de Binckhorst

“We hebben de film laten zien aan ouders en vrijwilligers van manege de Binckhorst. De reacties waren overweldigend. Een luid applaus van iedereen, maar vooral mensen die er stil van werden. De film deed het ook goed op Facebook, maar liefst 12.000 keer bekeken, en meer dan 100x gedeeld in 24 uur. En gelijk een spontane sponsor! “
– Jolanda Schellekens, Manege de Binckhorst

LVNL

KSprofiel

“De mensen bij CorporateTrailer zijn echte marketingexperts die je dwingen om op een andere manier naar je bedrijf te kijken. We hebben een professionele trailer gekregen waarmee (potentiële) klanten direct een gevoel krijgen bij ons bedrijf. De trailer triggert de lead om verder te vragen. En dat is precies ons doel geweest.”
– Deborah Huijbrechts, KSprofiel

Bedrijfsfilm KSprofiel

Ovivo

“De kracht van CorporateTrailer is dat zij verdiepend meedenken, ze geven zelfs opbouwende kritiek. Dit werkt prettig, maakt het scherp. Het internationale karakter helpt zeker mee. In de technische wereld is het soms lastig om een commercieel verhaal te vertellen, film werkt, zeker als deze zo pakkend is als dat jullie maken. “
– Vincent Ferber, Ovivo

Ovivo

Zorgmatras

“Het eindresultaat is echt boven verwachting goed geworden. Ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb. Bedankt voor jullie inzet!”
– Tim Kruger, Zorgmatras

Zorgmatras

Velde Groep

“Bij de oplevering van de film valt mijn mond open van verbazing. Dit is de manier van communiceren waar ik al een tijd naar op zoek ben!”
– Paul Bettonviel, Velde Groep

Velde Groep