Stage lopen bij CorporateTrailer

Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent om ons niveau naar een nog hoger level te tillen. Kennismaken? Stuur een open sollicitatie of reageer op onderstaande vacatures. Ow enne.. punten scoren? Stuur ons een korte videosollicitatie!

Erkend leerbedrijf | CorporateTrailer

Stagiair(e) (online) Marketing / Communicatie

Alles is film, film is de toekomst, en daar willen wij graag onze marketing en communicatie sterk op inzetten. Krijg jij kriebels bij woorden als SEO, SEA, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en WordPress? Of weet jij ons te overtuigen van wat wij allemaal nog meer moeten doen om verder door te groeien? Join the club!

Taakomschrijving
Als bedrijf wil je je onderscheiden… en opvallen! En jij kan helpen! Als marketing / communicatie stagiair ben je de rechterhand van de marketeer. We verwachten dat je meedenkt en ideeën voorstelt op het gebied van communicatie. Verras ons! Help mee met het optimaliseren van de website en social mediakanalen. Ontwikkel de visuele communicatie en stuur nieuwsupdates naar klanten en relaties. En krijg meer te weten over Google , SEO en SEA.

Vaardigheden
Zelfstandig, Leergierig, Meedenkend, Enthousiast, Accuraat, Creatief, Gezellig/ Sociaal, Flexibel. Kennis en/of affiniteit met Social Media, SEO/SEA, WordPress en Adobe Photoshop is een pré.

Stagiair(e) Camera / Editing

Zoek je een stage om je verder door te ontwikkelen als cameraman of editor? Kom stagelopen bij CorporateTrailer en leer de fijne kneepjes van het vak. Je wordt gezien als volwaardig medewerker, en wordt dus ook veelzijdig ingezet. Uiteraard met de nodige begeleiding door onze professionals op het gebied van camera, editing, regie en productie.

Taakomschrijving
Tijdens je stage meer leren over greenscreen? Dat kan in onze studio! Of ga mee met shoots op locatie, misschien zelfs in het buitenland! The sky is the limit! Je werkt nauw samen met de regisseur en de producer. Je bent allround in te zetten als zowel cameraman als editor. Je hebt affiniteit met techniek en weet hoe je om moet gaan met camera-, geluid- en lichtapparatuur. Kennis van de laatste trends en ontwikkelingen en creativiteit wordt zeer gewaardeerd.

Vaardigheden
Zelfstandig, Leergierig, Meedenkend, Enthousiast, Accuraat, Creatief, Gezellig/ Sociaal, Flexibel.
Kennis en/of affiniteit met Adobe premiere en After Effects is een pré!

Stagiair(e) Productie

Op zoek naar een veelzijdige stage? Is film je passie en hou je van uitdagingen? Wordt dan onze productie stagiair!

Taakomschrijving
Je maakt deel uit van het productieteam. Je krijgt te maken met de pre-productie, opnames, post-productie en de oplevering. Je bent een kei in plannen, en onderhoud het contact met de filmcrew en leveranciers. Je assisteert de producer bij het vinden van props, locaties, voice-overs en tijdens een shoot ben je runner.

Vaardigheden
Zelfstandig, Leergierig, Meedenkend, Enthousiast, Accuraat, Creatief, Gezellig/ Sociaal, Flexibel.
Kennis van Office. In bezit van een rijbewijs is een pré.

Stagiaire Secretaresse assistente

Hou jij van plannen en organiseren? En ben je niet bang om een praatje te maken? Lees dan snel verder!

Taakomschrijving
Je werkt nauw samen met de Office Manager en producer. Een goedlopende planning is essentieel bij het maken van films. Daarnaast assisteer je bij alle voorkomende administratieve en secretariële taken. Kerntaken zijn het beheren en bijwerken van de agenda, gastvrouw tijdens afspraken, inkoopbeheer en relatiebeheer.

Vaardigheden
Zelfstandig, Leergierig, Meedenkend, Enthousiast, Accuraat, Creatief, Gezellig/ Sociaal, Flexibel.
Kennis van Office. In bezit van een rijbewijs is een pré.